Lente Kam Fysiotherapeut

Praktijk voor fysiotherapie. Praktijk voor Oedeemtherapie

Privacy Verklaring

Praktijk fysiotherapie.

Vrouwenmantel 89, 2871 NS Schoonhoven, T. 0651300892 KVK 64521443

BIG nummer :19034069204, AGB nummer : 04005684 ZVLnummer: 04016582 Aangesloten bij KNGF en klachtenregeling

Als fysiotherapiepraktijk registreer ik medische gegevens om tot een goed behandelplan te komen en ik registreer de administratieve gegevens om eventueel bij uw zorgverzekeraar te kunnen declareren. Ik vind het belangrijk om zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om te gaan. Bovendien ben ik gebonden aan de wet AVG(Algemene Verordening Gegevensbescherming). Al uw gegevens worden beveiligd volgens de normen van de wetgeving.

U mag altijd inzage hebben in uw gedocumenteerde gegevens, u heeft recht op correctie van uw persoonsgegevens, u heeft recht op verwijdering van uw persoonsgegevens, u heeft het recht op overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens. Dat wil zeggen dat u de gegevens van de verwerkings verantwoordelijk moet kunnen ontvangen in een toegankelijke vorm en het recht heeft om deze persoonsgegevens aan een andere partij over te dragen. En u mag bezwaar maken tegen het overdragen van uw gegevens aan derden, zoals specialist, huisarts en anderszins.

Indien u een klacht heeft over de wijze waarop ik met uw persoonsgegevens omga en we komen samen niet tot een oplossing, kunt u zich wenden tot de Autoriteit persoonsgegevens, Postbus 93374, 2509 AJ Den Haag.

Beveiliging persoonsgegevens:

Ik hanteer passende technische en organisatorische maatregelen om het verlies van persoonsgegevens, bijvoorbeeld als gevolg van een datalek, tegen te gaan.

Ik bewaar uw persoonsgegevens 10 jaar.

De wettelijke verplichte gegevens die ik nodig heb voor de praktijk zijn:

BSN-Nummer

Nummer identiteitsbewijs

Geslacht

Geboortedatum

Achternaam

Voorletters

Huisarts

Gegevens die noodzakelijk zijn:

Adres

Emailadres

Telefoonnummer